Tänd ett ljus för narkotikans offer

.Varje år samlas vi den första november för att tända ljus för narkotikans offer.
I år hålls både en digital och en fysisk Ljusmanifestation.
Den fysiska Ljusmanifestationen 2023 hålls på Sergels Torg klockan 17:00, tisdagen den första november. Den digitala Ljusmanifestationen startar 08:00 samma dag. Dela med dig av ett digitalt ljus för att minnas. Dela eller skicka en länk till kompisar, familj, arbetskamrater och andra i ditt nätverk.

 

Årets program på Sergels Torg:

Årets detaljprogram är under utarbetande med tal och sång. Redan nu vet vi att Stockholms socialborgarråd kommer att tala. Vi visar gemensamt solidaritet med alla som förlorat en anhörig på grund av narkotika genom tändning av elektriska ljus på platsen.

Minnesdag för narkotikans offer

Varje år sker närmare 800 narkotikarelaterade dödsfall i Sverige. Varje dödsfall är ett för mycket. Den 1 november deltar vi i en digital och en fysisk ljusmanifestation för att minnas narkotikans offer. Vi samlas och tänder ljus på Sergels Torg, men vi tänder även ljusen digitalt. Hjälp oss gärna att dela filmen. Dela filmen från din telefon eller dator genom att använda knappen nedan och kopiera adressen eller ladda ner filmen och lägg upp den var du vill.

Länsnykterhetsförbundet Stockholm
Klara Södra Kyrkogata 20
111 52 Stockholm

info@stockholmslansnykterhetsforbund.se